Jakiś Bartuś Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Witam, chciałem zaproponować, opcję do "trybu pasażera", która ma się pojawić w Simrail. Chodzi mi dokładniej o dodanie coś w stylu "portalu pasażera" byłoby można sprawdzać po stacji aktualne opóźnienie pociągu, śledzić pociąg na mapie itp. Jak dla mnie byłaby to ciekawa funkcja, która byłaby dodana w np. telefonie gracza, jeżeli ma być jeszcze możliwość kupowania biletów w tym trybie, to bym zrobił coś podobnego, jak właśnie z portalem pasażera tylko, że kupowanie biletów odbywało się za pomocą aplikacji "Koleo" lub jakiejś innej (oczywiście obydwie nazwy byłyby wymyślone przez twórców, żeby nie było problemów z licencją, oraz inaczej skonstruowane.) Możecie dać znać co o tym sądzicie. 😉 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JestemSobieMenago Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 A tam koleo tylko PKP Intercity 😄 Ja osobiście bym dodał jeszcze możliwość bycia konduktorem/kierownikiem pociągu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakiś Bartuś Posted March 14, 2023 Author Share Posted March 14, 2023 w PKP IC, kupisz jedynie bilety od IC, lecz już od np. Kolei Dolnośląskich nie kupisz. 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARL Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Bardziej mogli by dodać coś w stylu BILKOM ze można planować podróż z przesiadkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domin92 Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Jestem za, ogólnie chciałbym tryb pasażera, wozić żywych ludzi to jednak inne emocje niż powietrze czy manekiny. No i samemu zasiąść wygodnie na fotelu i delektować się podróżą, podziwiając widoki podczas gdy inny gracz (nie bot) prowadzi pociąg. Fajna sprawa. Oczywiście przydałyby się również komunikaty w pociągu typu ''Witamy w pocągu xxx, ''następna stacja: xxx'' albo ''zbliżamy się do stacji xxx''. No i bezapelacyjnie gwizdek kierownika pociągu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts