Jakiś Bartuś Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Witam, chciałem zaproponować, opcję do "trybu pasażera", która ma się pojawić w Simrail. Chodzi mi dokładniej o dodanie coś w stylu "portalu pasażera" byłoby można sprawdzać po stacji aktualne opóźnienie pociągu, śledzić pociąg na mapie itp. Jak dla mnie byłaby to ciekawa funkcja, która byłaby dodana w np. telefonie gracza, jeżeli ma być jeszcze możliwość kupowania biletów w tym trybie, to bym zrobił coś podobnego, jak właśnie z portalem pasażera tylko, że kupowanie biletów odbywało się za pomocą aplikacji "Koleo" lub jakiejś innej (oczywiście obydwie nazwy byłyby wymyślone przez twórców, żeby nie było problemów z licencją, oraz inaczej skonstruowane.) Możecie dać znać co o tym sądzicie. 😉 2 2
JestemSobieMenago Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 A tam koleo tylko PKP Intercity 😄 Ja osobiście bym dodał jeszcze możliwość bycia konduktorem/kierownikiem pociągu. 1
Jakiś Bartuś Posted March 14, 2023 Author Posted March 14, 2023 w PKP IC, kupisz jedynie bilety od IC, lecz już od np. Kolei Dolnośląskich nie kupisz. 🙃
KARL Posted March 19, 2023 Posted March 19, 2023 Bardziej mogli by dodać coś w stylu BILKOM ze można planować podróż z przesiadkami.
Domin92 Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Jestem za, ogólnie chciałbym tryb pasażera, wozić żywych ludzi to jednak inne emocje niż powietrze czy manekiny. No i samemu zasiąść wygodnie na fotelu i delektować się podróżą, podziwiając widoki podczas gdy inny gracz (nie bot) prowadzi pociąg. Fajna sprawa. Oczywiście przydałyby się również komunikaty w pociągu typu ''Witamy w pocągu xxx, ''następna stacja: xxx'' albo ''zbliżamy się do stacji xxx''. No i bezapelacyjnie gwizdek kierownika pociągu. 1
Recommended Posts