Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Szanowni Pa艅stwo,

w niedziele 05.03.2023 od ok.18 zapraszamy na kolejny event organizowany przez administracje Simrail24.

Wszystkich ch臋tnych prosimy o zg艂aszanie si臋 pod tym postem. Stacje b臋dzie rozdziela艂 dyspozytor, na bie偶膮co 馃檪

Na chwil臋 obecn膮 planujemy od Katowic Zawodzia do Zawiercia

W planach specjalno艣膰 PKP PLK聽 czyli:

- utrudnienia

- przerwy w ruchu

- awarie

itp. itd 馃檪

Wi臋cej szczeg贸艂贸w oraz serwer podamy wkr贸tce

Pozdrawiamy

Organizatorzy - Damian i Maciek 馃檪

Edited by dammul
Posted

Ja tym razem b臋d臋 je藕dzi艂. Podajcie tylko kt贸ry serwer. Nie wiem czy mam na tyle do艣wiadczenia na dy偶urnego. My艣le, ze nast臋pnym razem 馃槈聽Nie chcia艂bym zepsu膰 eventu jak mnie przytka na stacji lub punkcie kt贸rym艣.聽

Posted

Ja moge byc tak poki co 50 na 50 i tez ciezko powiedziec jak dlugo ale聽 z 2h napewno.

Posted

Obstawiamy dzisiaj Katowice - Zawiercie, wi臋c miejsc jest stosunkowo ma艂o.

Zg艂aszamy si臋 przed 18 do dyspozytora na chacie g艂osowym. Zobaczymy jak nam to dzisiaj wyjdzie.

Serwer podam wieczorem przed eventem, p贸ki co nie wiemy do ko艅ca ilu ludzi b臋dzie. W najgorszym razie p贸jdziemy na CN1, tam jest prawie zawsze pusto 馃檪

Posted

R贸wnie偶 si臋 zg艂aszam, jak nie b臋dzie miejsca na dy偶urnego to jako mechanik najwy偶ej ;)

Posted (edited)

Szanowni Pa艅stwo,

bardzo si臋 cieszymy z takiej ilo艣ci ch臋tnych. Nie chc臋 odwo艂ywa膰 spotkania, jednak odb臋dzie si臋 ono w nieco innej formie ni偶 planowano. Z przyczyn

prywatnych po stronie kolegi zosta艂em sam przy organizacji. Dlatego proponuje by艣my si臋 spotkali i po prostu pograli razem. Spr贸bujemy w jaki艣 spos贸b skonsolidowa膰 si臋 we wsp贸lnej grze i uczyni膰 to spotkanie ciekawym.

Je艣li kto艣 chce pom贸c mi w organizacji i ma pomys艂 to prosz臋 pisa膰 na PW na forum lub na FB Simrail24.

Bardzo przepraszamy zmian臋 plan贸w i zapraszamy do wsp贸lnego spotkania na DC przy naszym ulubionym symulatorze

Administracja Simrail24

Edited by dammul
  • Haha 1
Posted

Prosz臋 wchodzi膰 na kana艂 g艂osowy na oficjalnym discordzie.

B臋dziemy zaczyna膰 o 18

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy