dammul Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 (edited) Szanowni Państwo, w niedziele 05.03.2023 od ok.18 zapraszamy na kolejny event organizowany przez administracje Simrail24. Wszystkich chętnych prosimy o zgłaszanie się pod tym postem. Stacje będzie rozdzielał dyspozytor, na bieżąco 🙂 Na chwilę obecną planujemy od Katowic Zawodzia do Zawiercia W planach specjalność PKP PLK czyli: - utrudnienia - przerwy w ruchu - awarie itp. itd 🙂 Więcej szczegółów oraz serwer podamy wkrótce Pozdrawiamy Organizatorzy - Damian i Maciek 🙂 Edited March 4, 2023 by dammul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf Depot Held der Osttruppen Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 w niedzielę to chyba 05.03? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammul Posted March 4, 2023 Author Share Posted March 4, 2023 Poprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michu 10 Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Zgłaszam się do wzięcia udziału w Evencie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barti Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 zgłaszam się również, proszę dopisać do listy 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamek365 Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Zgłaszam się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIEROWNIK Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Zgłaszam się 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalp163 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXTART Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRonnon Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Ja tym razem będę jeździł. Podajcie tylko który serwer. Nie wiem czy mam na tyle doświadczenia na dyżurnego. Myśle, ze następnym razem 😉 Nie chciałbym zepsuć eventu jak mnie przytka na stacji lub punkcie którymś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matz32 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Ja moge byc tak poki co 50 na 50 i tez ciezko powiedziec jak dlugo ale z 2h napewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simonat Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Witam, zglaszam sie na dyzurnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeBondor Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammul Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 Obstawiamy dzisiaj Katowice - Zawiercie, więc miejsc jest stosunkowo mało. Zgłaszamy się przed 18 do dyspozytora na chacie głosowym. Zobaczymy jak nam to dzisiaj wyjdzie. Serwer podam wieczorem przed eventem, póki co nie wiemy do końca ilu ludzi będzie. W najgorszym razie pójdziemy na CN1, tam jest prawie zawsze pusto 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafcio199221 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się na maszynistę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantograf Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się na Dyżurnego/Maszynistę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grick Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Również się zgłaszam, jak nie będzie miejsca na dyżurnego to jako mechanik najwyżej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolezka2009 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się na dyżurnego, jak nie będzie wolnego to maszynistę poproszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akai Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Ja również jestem chętny Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammul Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 (edited) Szanowni Państwo, bardzo się cieszymy z takiej ilości chętnych. Nie chcę odwoływać spotkania, jednak odbędzie się ono w nieco innej formie niż planowano. Z przyczyn prywatnych po stronie kolegi zostałem sam przy organizacji. Dlatego proponuje byśmy się spotkali i po prostu pograli razem. Spróbujemy w jakiś sposób skonsolidować się we wspólnej grze i uczynić to spotkanie ciekawym. Jeśli ktoś chce pomóc mi w organizacji i ma pomysł to proszę pisać na PW na forum lub na FB Simrail24. Bardzo przepraszamy zmianę planów i zapraszamy do wspólnego spotkania na DC przy naszym ulubionym symulatorze Administracja Simrail24 Edited March 5, 2023 by dammul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikowskyy Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidof2001 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozwalacz Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 zgłaszam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groszeczek Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zgłaszam się 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammul Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 Proszę wchodzić na kanał głosowy na oficjalnym discordzie. Będziemy zaczynać o 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts