Jakiś Bartuś Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 (edited) Witam, chciałem zapytać co może być problemem białego EDR-a, bo jak wiadomo inni mają normalnie działający EDR, dlatego nie będę wysyłał tego na błędy. Tutaj podsyłam loga razem ze zdjęciem, z góry dzięki. SimRail_log_2023-03-02_18-46-54.txt Edited March 2, 2023 by Jakiś Bartuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
YakiTaki Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 (edited) Podbijam do tematu. Ja dzisiaj u siebie zauważyłem to samo. Po kliknięciu na ekran nie można nawet zmienić na nim np. języka na polski. Tak jakby się zawieszał, Pomaga sprawdzenie spójności plików na Steamie ale po ponownym wejściu na jakąkolwiek dyżurkę i ponowne kliknięcie na ekran dzieje się to samo. Edited March 5, 2023 by YakiTaki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalp163 Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 Miałem ten sam problem. Miejmy nadzieję że wleci aktualizacja w nocy i to naprawią. Póki co trzeba używać przeglądarkowego EDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
chancellor Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 U mnie pomogło kilkukrotne przeładowanie rozkładu (opcja w dodatkowych opcjach w lewym górnym rogu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts