Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Dlaczego mogę podnieść pantografy przy wyłącznej baterii w siódemce? Symulowana jest w ogóle zależność sterowania pojazdem od obecności napięcia obwodów NN? Bo brak napięcia a działanie styczników EP od pantografów wskazuje że nie ma to powiązania, szkoda. W ogóle im dłużej w ten symulator gram tym bardziej mam wrażenie że wszystko po łebkach zrobione, na zasadzie może user się nie zorientuje bo nie czyta mądrych rzeczy w Internecie, naprawdę przykre podejście. Tak wiem sam narzekałem że długo się czeka na wydanie symulatora ale na miłość boską tak ciężko zrobić taką rzecz jak np. ekran ETCS? Już nie mówię o sam ETCS bo nie zakładałem że ktoś może wydać Pendolino + CMK bez tego systemu! Już pal licho sprawny prędkościomierz po prostu póki co dołączyć jeden *.png do pytona z napisem w stylu "ETCS Isolation" tak trudno? Tak jak w Maszynie "Funkcjonalności sytemu zostały zablokowane".

• I disagree 1
  • I agree 1
  • SIMRAIL Team
Posted

Część obwodów sterowania jest symulowana po stronie elektrycznej, a reszta (dla uproszczenia) po stronie wyłącznie po stronie logicznej. Przejrzę jeszcze raz kod i dodam brakujące łączniki między nimi (np. w pantografach).

Poprawka dla pantografów przygotowana, będzie w kolejnym patchu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy