ememop Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Witam, nie wiem czy coś zmieniło się w sterowaniu, ale po zahamowaniu w pendolino (choćby elektrodynamicznym) i odhamowaniu nie jestem w stanie zadać z powrotem mocy. Pomimo wychylenia dźwigni zadajnika mocy wskaźniki pobierania prądu oraz mocy pozostają niewzruszone. Nie pomaga ani tempomat, ani przejęcie kontroli przez bota (bot nabiera prędkości, jednak po jego wyłączeniu dalej brak mocy na wskaźnikach po pchnięciu dźwigni). Po rozpoczęciu scenariusza zadajnik funkcjonuje poprawnie do momentu dotknięcia dźwigni hamulca. Steruję myszką, nie klawiaturą. Czy to jakiś błąd, czy po prostu sterowanie zostało zmodyfikowane i trzeba wykonać jakieś dodatkowe czynności o których nie wiem? Zdjęcie obrazuje sytuację. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 27, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 27, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted February 27, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 27, 2023 Musisz przestawić dźwignię nastawnika jazdy na skrajne 0, żeby zresetować blokadę napędu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts