qbahn Posted February 25, 2023 Share Posted February 25, 2023 Sekwencja taka: normalna jazda -> hamowanie nagłe z pełnym zatrzymaniem -> włączenie Bota (bez odhamowywania) -> Bot rusza i jedziemy - czyli dalej jak na klipie -> wyłączenie Bota = pojawia się hamowanie supernagłe 🙂. Po kolejnym włączeniu Bota (po ww. sekwencji), nie zaobserwowałem takiego zachowania. Desktop 2023.02.20 - 20.39.16.03_Trim.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 26, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 26, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #2105 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #2105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted March 19, 2023 SIMRAIL Team Share Posted March 19, 2023 W zasadzie nie udało mi się tego odtworzyć u siebie, ale znalazłem miejsce, gdzie mógł być błąd i to zabezpieczyłem. Zostawiam jako półotwarte do kolejnego patcha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnyBeeR Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 Dodatkowo jest możliwość oszukiwania. Np. widzimy, że nie wyhamujemy przed S1 włączamy bota i spokojnie nam zatrzymuje się przed semaforem. Tak samo jest z ruszaniem pod górkę. Jeżeli nie dajemy rade ruszyć, to włączamy bota, a ten sobie pokonuje prawa fizyki i jedzie jak z górki 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts