Tom_89 Posted April 8 Posted April 8 21 godzin temu, en57 napisał(a): Ciekawostką jest, że w EN71 (i prawdopodobnie też EN57) da się w przedziale służbowym otworzyć okna, ale tylko od zewnątrz. Ze środka się nie da. W pozostałych wagonach również czyli w całym składzie. Ale fakt, od zewnątrz co myślałem że jest błędem .
en57 Posted April 8 Posted April 8 9 minut temu, Tom_89 napisał(a): Ale fakt, od zewnątrz co myślałem że jest błędem . No bo jest... Ciekawostką w tym przypadku jest błąd, że w służbówkach od zewnątrz się na, a w środku już nie. Na składzie da się i od zewnątrz i od środka 🙂 Ale już mi się nie chce tego zgłaszać, bo i tak nikt tego nie poprawi... Przecież nie ma już nic do poprawiania. 1
Conrad Posted April 9 Posted April 9 Przejeżdżając przez miasteczka o godzinie 12:00 słychać bicie dzwonów (tam gdzie są wieże Kościelne). 1 1
railogs Posted April 12 Posted April 12 Moją ulubioną jak dotąd ciekawostką, jaką udało mi się wypatrzyć, to szyldy sklepowe na tyłach dworca w Olkuszu. To chyba ten mityczny sklep z dowcipu o niedźwiedziu, zajączku i gwoździach 🙂 Dla porównania zdjęcie tego miejsca z Google Streetview: 10 5
M3dyk Posted April 15 Posted April 15 (edited) Trochę bardziej oczywiste ale jak mowa o sklepach to na galerii katowickiej można znaleźć ciekawe sklepy. Takie nie zbyt podobne do realnych xD Edited April 15 by M3dyk 2 2
adisuper Posted April 15 Posted April 15 Pewnie moderzy wstawią realne znaki z czasem tak jak ma to miejsce w ETS2 np 1
qbahn Posted May 8 Posted May 8 W Warszawie na wieżowcu obok Centralnej jest napis "Center tower" z grafiką celownika 😛 1
John Pat the Second Posted September 24 Posted September 24 Na Warszawie Zachodniej można znaleźć takie graffiti. 1
LeHack Posted September 24 Posted September 24 5 godzin temu, John Pat the Second napisał(a): Na Warszawie Zachodniej można znaleźć takie graffiti. O, to ciekawe czy w Łodzi znajdzie się gdzieś rekreacja słynnych "ŁKS robi herbatę z wody po pierogach" itp 😉
John Pat the Second Posted September 30 Posted September 30 Tym razem w Katowicach, przy moście przy ulicy Świętego Jana.
Brykal1995 Posted December 4 Posted December 4 Wjazd do Warszawy Centralnej od Warszawy Zachodniej, widać wieżowiec (oryginalnie Marriott) w SR Mamrot 😄
Recommended Posts