Tom_89 Posted April 8 Share Posted April 8 21 godzin temu, en57 napisał(a): Ciekawostką jest, że w EN71 (i prawdopodobnie też EN57) da się w przedziale służbowym otworzyć okna, ale tylko od zewnątrz. Ze środka się nie da. W pozostałych wagonach również czyli w całym składzie. Ale fakt, od zewnątrz co myślałem że jest błędem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
en57 Posted April 8 Share Posted April 8 9 minut temu, Tom_89 napisał(a): Ale fakt, od zewnątrz co myślałem że jest błędem . No bo jest... Ciekawostką w tym przypadku jest błąd, że w służbówkach od zewnątrz się na, a w środku już nie. Na składzie da się i od zewnątrz i od środka 🙂 Ale już mi się nie chce tego zgłaszać, bo i tak nikt tego nie poprawi... Przecież nie ma już nic do poprawiania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted April 9 Share Posted April 9 Przejeżdżając przez miasteczka o godzinie 12:00 słychać bicie dzwonów (tam gdzie są wieże Kościelne). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holisko Posted April 12 Share Posted April 12 Moją ulubioną jak dotąd ciekawostką, jaką udało mi się wypatrzyć, to szyldy sklepowe na tyłach dworca w Olkuszu. To chyba ten mityczny sklep z dowcipu o niedźwiedziu, zajączku i gwoździach 🙂 Dla porównania zdjęcie tego miejsca z Google Streetview: 10 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3dyk Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Trochę bardziej oczywiste ale jak mowa o sklepach to na galerii katowickiej można znaleźć ciekawe sklepy. Takie nie zbyt podobne do realnych xD Edited April 15 by M3dyk 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adisuper Posted April 15 Share Posted April 15 Pewnie moderzy wstawią realne znaki z czasem tak jak ma to miejsce w ETS2 np 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczy Posted April 16 Share Posted April 16 Moje ulubione z Sosnowca 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chancellor Posted May 8 Share Posted May 8 Na tyłach dworca w Charsznicy jest bar z pierogami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbahn Posted May 8 Share Posted May 8 W Warszawie na wieżowcu obok Centralnej jest napis "Center tower" z grafiką celownika 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Pat the Second Posted September 24 Share Posted September 24 Na Warszawie Zachodniej można znaleźć takie graffiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeHack Posted September 24 Share Posted September 24 5 godzin temu, John Pat the Second napisał(a): Na Warszawie Zachodniej można znaleźć takie graffiti. O, to ciekawe czy w Łodzi znajdzie się gdzieś rekreacja słynnych "ŁKS robi herbatę z wody po pierogach" itp 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Pat the Second Posted September 30 Share Posted September 30 Tym razem w Katowicach, przy moście przy ulicy Świętego Jana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts