Jump to content
Następne podsumowanie tygodnia pojawi się 21.09 | The next summary of the week will be published on 21.09

Brak sygnału zezwalającego na jazdę

motoduke

Recommended Posts

Chyba najbardziej frustrujący błąd... Po zgłoszeniu dyżurnemu gotowości do jazdy mogę czekać na białe światło w nieskończoność. Próba jazdy po pół godzinie oczywiście kończy się przyjemnym komunikatem, o przejechaniu czerwonego światła.

3 godziny temu, motoduke napisał(a):

HALO... ktoś coś robi w sprawie zgłoszenia? wydałem kasę i nawet do peronu dojechać nie mogę.

Ekspertem nie jestem ale brak możliwości wjazdu to najmniejszy problem ;')

Radio oraz ekrany również nie działają co oznacza, że problem najprawdopodobniej jest z instalacją. Spróbuj zweryfikować pliki na steam.

Czy inne scenariusze działają, co z multi?

Edited by Lord Dżosef

Prunt 😉 jest... fakt, ekrany nie świecą. Gra była przeinstalowana razem ze steam - nic nie pomogło...
Do scenariuszy multi nie mogę się dostać bo przez ten głupi błąd nawet tutoraila nie mogę skończyć

wrzucę dziś film na YT i podlinkuję 

36 minut temu, motoduke napisał(a):

Myślicie, że jeszcze w 2023 roku będę mógł pograć w SimRail ?

Patrząc na Twoje wideo zastanawia mnie fakt dlaczego nie masz pełnej grafiki, brakuje treści na wyświetlaczach i skąd się bierze ta czerwona kropka przy kursorze myszki. Osobiście mam Win10 ale wiem że ludzie posiadają Win11 i normalnie grają a na koniec jaką posiadasz grafikę?

A co do pytania możesz zarejestrować się w usłudze NVIDIA GeForce NOW i spróbować na niskich ustawieniach przejechać ten scenariusz mając później dostęp do multi.

Zastanawiałem się jak Ci pomóc i mam pewną alternatywę, dlatego skontaktuj się ze mną na priv.

Edited by 4rtur PL-UK
aktualizacja

Mam to samo. Po ostatniej aktualizacji nie działa komunikacja głosowa a z mikrofonem jest wszystko ok. Zniknęły wyświetlacze, drzewa i trawa. reinstalacja i spójność ok. Cieszy mnie, że nie tylko u mnie to się pojawiło.

Polecam w przyszłości przesiąść się z radeona na  kartę rtx, najlepsze rozwiązanie. Też miałem radeona i już mnie nikt nie przekona do tej karty. Na wideo widać jak wszystko ci się rusza za oknem i to wszystko co się rusza po przesiadce na rtx przestaje się ruszać całkowicie.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy