motoduke Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Chyba najbardziej frustrujący błąd... Po zgłoszeniu dyżurnemu gotowości do jazdy mogę czekać na białe światło w nieskończoność. Próba jazdy po pół godzinie oczywiście kończy się przyjemnym komunikatem, o przejechaniu czerwonego światła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted February 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 16, 2023 Podeślij log z gry w załączniku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted February 17, 2023 Author Share Posted February 17, 2023 (edited) na początek dwa screenshoty... po godzinach widać, że po (w tym przypadku) 8 minutach stania, zero reakcji ze strony świateł. Zaraz dołączę log. Edited February 17, 2023 by motoduke Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted February 17, 2023 Author Share Posted February 17, 2023 SimRail_log_2023-02-17_08-06-42.txtSimRail_log_2023-02-17_08-05-34.txt W załączeniu logi. Dodam że przeinstlowanie steam i simrail nie rozwiązało problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 HALO... ktoś coś robi w sprawie zgłoszenia? wydałem kasę i nawet do peronu dojechać nie mogę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Dżosef Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 3 godziny temu, motoduke napisał(a): HALO... ktoś coś robi w sprawie zgłoszenia? wydałem kasę i nawet do peronu dojechać nie mogę. Ekspertem nie jestem ale brak możliwości wjazdu to najmniejszy problem ;') Radio oraz ekrany również nie działają co oznacza, że problem najprawdopodobniej jest z instalacją. Spróbuj zweryfikować pliki na steam. Czy inne scenariusze działają, co z multi? Edited February 21, 2023 by Lord Dżosef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prądzik Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Prundu ni ma, i tak nie pojedzie 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 Prunt 😉 jest... fakt, ekrany nie świecą. Gra była przeinstalowana razem ze steam - nic nie pomogło... Do scenariuszy multi nie mogę się dostać bo przez ten głupi błąd nawet tutoraila nie mogę skończyć wrzucę dziś film na YT i podlinkuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted February 23, 2023 Author Share Posted February 23, 2023 Link do filmu na YT gdzie widać błąd w grze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team milek Posted February 24, 2023 SIMRAIL Team Share Posted February 24, 2023 Jaką masz wersję Windowsa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted February 27, 2023 Author Share Posted February 27, 2023 @milek Windows wersja 11 Home. 22H2, kompilacja 22621.1265 Procesor Intel(R) Core(TM) i5-10400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz Zainstalowana pamięć RAM 16,0 GB Typ systemu 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted March 7, 2023 Author Share Posted March 7, 2023 Myślicie, że jeszcze w 2023 roku będę mógł pograć w SimRail ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rtur PL-UK Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 (edited) 36 minut temu, motoduke napisał(a): Myślicie, że jeszcze w 2023 roku będę mógł pograć w SimRail ? Patrząc na Twoje wideo zastanawia mnie fakt dlaczego nie masz pełnej grafiki, brakuje treści na wyświetlaczach i skąd się bierze ta czerwona kropka przy kursorze myszki. Osobiście mam Win10 ale wiem że ludzie posiadają Win11 i normalnie grają a na koniec jaką posiadasz grafikę? A co do pytania możesz zarejestrować się w usłudze NVIDIA GeForce NOW i spróbować na niskich ustawieniach przejechać ten scenariusz mając później dostęp do multi. Zastanawiałem się jak Ci pomóc i mam pewną alternatywę, dlatego skontaktuj się ze mną na priv. Edited March 7, 2023 by 4rtur PL-UK aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban121 Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Mam to samo. Po ostatniej aktualizacji nie działa komunikacja głosowa a z mikrofonem jest wszystko ok. Zniknęły wyświetlacze, drzewa i trawa. reinstalacja i spójność ok. Cieszy mnie, że nie tylko u mnie to się pojawiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoduke Posted March 9, 2023 Author Share Posted March 9, 2023 Problem rozwiązany, pomogła aktualizacja sterowników karty graficznej (radeon rx 580) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Polecam w przyszłości przesiąść się z radeona na kartę rtx, najlepsze rozwiązanie. Też miałem radeona i już mnie nikt nie przekona do tej karty. Na wideo widać jak wszystko ci się rusza za oknem i to wszystko co się rusza po przesiadce na rtx przestaje się ruszać całkowicie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts