Shiway Posted February 11, 2023 Share Posted February 11, 2023 (edited) Cześć wszystkim! Mam problem z komunikacją głosową. Mam poprawnie skonfigurowany mikrofon w Windowsie, gra w głównym menu dźwięków również go widzi. Niestety w trakcie samej gry w trybie wielu graczy, po naciśnięciu klawisza przypisanego do czatu głosowego, nic się nie dzieje. Przycisk nadawania nie podświetla się na zielono. Inni gracze również mnie nie słyszą. Dzieje się tak zarówno w trybie maszynisty, jak i dyżurnego ruchu. Czy ktoś z Was zna rozwiązanie tego problemu? Pozdrawiam Serdecznie! 🚅 Edited February 11, 2023 by Shiway Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prądzik Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Podejrzewam, że akurat jesteś poza zasięgiem radia. Na przykład na Południowym tak jest, że nie działa gadanie, dopóki maszynista jakiś nie przyjedzie, bo Południowy ma kanał 5, a Główny i reszta 2, więc nie pogadacie 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 W dniu 11.02.2023 o 22:30, Shiway napisał(a): Cześć wszystkim! Mam problem z komunikacją głosową. Mam poprawnie skonfigurowany mikrofon w Windowsie, gra w głównym menu dźwięków również go widzi. Niestety w trakcie samej gry w trybie wielu graczy, po naciśnięciu klawisza przypisanego do czatu głosowego, nic się nie dzieje. Przycisk nadawania nie podświetla się na zielono. Inni gracze również mnie nie słyszą. Dzieje się tak zarówno w trybie maszynisty, jak i dyżurnego ruchu. Czy ktoś z Was zna rozwiązanie tego problemu? Pozdrawiam Serdecznie! 🚅 To nie jest problem. Chodzi o to, że czat głosowy działa od odległości 18 km przed stacją i do 18 km za stacją. Także wszystko jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiway Posted February 12, 2023 Author Share Posted February 12, 2023 Panowie, wszystko już działa. Dziękuje Wam za podpowiedzi. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts