art249 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Brakuje mi pociągów w rozkładzie, które można będzie wysyłać torem 2 (L62) na Sosnowiec Główny Oraz pociągi z Sosnowca Głównego do Południowego linią L62 Oraz przydało by się mieć możliwość wprowadzania pociągów w tor 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcion Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Pociągi do Głównego zostaną dodane w przyszłości. Tory 4 i 6 w rzeczywistości są wyłączone z użytku, ale z powodu problemów z samą stacją tymczasowo tor 4 został otwrty. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
art249 Posted February 7, 2023 Author Share Posted February 7, 2023 Rozumiem dziękuję za szybką odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prądzik Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Właśnie dziś grałem na południowym, i żeby ogarnąć gdzie jaki pociąg puścić to se włączyłem mapę i po kierunkach gdzie mają jechać 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubaryba Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 W dniu 7.02.2023 o 22:12, art249 napisał(a): Brakuje mi pociągów w rozkładzie, które można będzie wysyłać torem 2 (L62) na Sosnowiec Główny Cytat Sosnowiec Południowy to niewielka i dosyć mocno zaniedbana stacja węzłowa. Jednotorowy szlak z Dańdówki przechodzi tutaj w dwa jednotorowe szlaki do stacji Sosnowiec Główny - z tym, że jeden do właściwej stacji, zaś drugi omija ją od południa. Pierwszym ze szlaków nie kursują planowo żadne pociągi (z wyjątkiem doraźnych przejazdów), zaś drugim jeżdżą pociągi z Katowic w kierunku Olkusza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 W dniu 13.02.2023 o 11:09, wiktom napisał(a): Docelowo będzie rozkład jazdy na Sosnowiec Główny na linii 62. Tak samo jak docelowo na Sosnowcu Południowym będzie nastawnia mechaniczna (brak komputera). I najprawdopodobniej będzie to nastawnia na wajchy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts