Kronith89 Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Witam Czy tylko Ja mam taki problem iż ludzie na peronach zamiast wsiadać do pociągu po prostu stoją w jednym miejscu? Przed aktualizacją z 29.01 jeszcze jakaś mała część ludzi chodź próbowała wejść do pociągu a teraz puste składy tylko jeżdżą a ludzie jak przyspawani do peronów stoją 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 wsiadanie tymczasowo jest wylaczone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisu TV Gaming Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 3 minuty temu, hyzwar napisał(a): wsiadanie tymczasowo jest wylaczone A masz może info, kiedy będzie z powrotem włączone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobikrk Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 4 minuty temu, Krisu TV napisał(a): A masz może info, kiedy będzie z powrotem włączone? Jak wrócą devsi z urlopu, czyli pewnie przy kolejnym update. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP911 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 20 godzin temu, Kronith89 napisał(a): Witam Czy tylko Ja mam taki problem iż ludzie na peronach zamiast wsiadać do pociągu po prostu stoją w jednym miejscu? Przed aktualizacją z 29.01 jeszcze jakaś mała część ludzi chodź próbowała wejść do pociągu a teraz puste składy tylko jeżdżą a ludzie jak przyspawani do peronów stoją 100% Prawdy , ja juz nie pamiętam kiedy w moim skladze widziałem ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts