Kronith89 Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Witam Czy tylko Ja mam taki problem iż ludzie na peronach zamiast wsiadać do pociągu po prostu stoją w jednym miejscu? Przed aktualizacją z 29.01 jeszcze jakaś mała część ludzi chodź próbowała wejść do pociągu a teraz puste składy tylko jeżdżą a ludzie jak przyspawani do peronów stoją 2
Krisu TV Gaming Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 3 minuty temu, hyzwar napisał(a): wsiadanie tymczasowo jest wylaczone A masz może info, kiedy będzie z powrotem włączone?
bobikrk Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 4 minuty temu, Krisu TV napisał(a): A masz może info, kiedy będzie z powrotem włączone? Jak wrócą devsi z urlopu, czyli pewnie przy kolejnym update. 1
COP911 Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 20 godzin temu, Kronith89 napisał(a): Witam Czy tylko Ja mam taki problem iż ludzie na peronach zamiast wsiadać do pociągu po prostu stoją w jednym miejscu? Przed aktualizacją z 29.01 jeszcze jakaś mała część ludzi chodź próbowała wejść do pociągu a teraz puste składy tylko jeżdżą a ludzie jak przyspawani do peronów stoją 100% Prawdy , ja juz nie pamiętam kiedy w moim skladze widziałem ludzi
Recommended Posts