tomnord15 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Miałem dzisiaj sytuację gdzie jechałem Pendolino i przez jakiegoś zamotanego dyżurnego złapałem kilka minut opóźnienia, potem jechałem z rozkładową 200 km/h i przed dwoma posterunkami sterowanymi przez AI musiałem zwalniać bo na SBL miałem sygnał S3 a potem następny S5, przed mijaniem tego drugiego pojawiła się informacja że mam sygnał S2 a ja miałem już prędkość około 100 km/h przez co złapałem 9 minut opóźnienia. Czy nie można byłoby zrobić tak że AI wcześniej reagowałoby na przejazd EIP żeby nie trzeba było tak zwalniać i tracić czasu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP911 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Boty tez potrafia zrobic cos takiego tym pierwszym po lewej przyjechałem i stoi tam od jakiś 40 min , pozniej tym 2 za nim in stoi jakies 25 min i teraaz tym po prawej i nim tez stalem 😄 a zaznaczam ze z nikim nie było ani jednej mijanki nikt mnie nie mijal ani nie jechal itp itd , po prostu bot doszedl do wniosku ze zrobi sobie korek i tak do restartu a skladów przbywalo 😄 takze to co piszesz to żadna nowość, mam wiele takich screenów szczegolnie z okolic WWA jak boty robia korkii i opoznienia i nie wazne czy REGIO czy Pospiech czy EIP https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/2029469358256964794/8A992C0246FC388FA45C5487760EFBD56C094C43/?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavPL Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 6 godzin temu, tomnord15 napisał(a): Miałem dzisiaj sytuację gdzie jechałem Pendolino i przez jakiegoś zamotanego dyżurnego złapałem kilka minut opóźnienia, potem jechałem z rozkładową 200 km/h i przed dwoma posterunkami sterowanymi przez AI musiałem zwalniać bo na SBL miałem sygnał S3 a potem następny S5, przed mijaniem tego drugiego pojawiła się informacja że mam sygnał S2 a ja miałem już prędkość około 100 km/h przez co złapałem 9 minut opóźnienia. Czy nie można byłoby zrobić tak że AI wcześniej reagowałoby na przejazd EIP żeby nie trzeba było tak zwalniać i tracić czasu? Najlepiej zewować boty ze 2 km od wjazdowego, wtedy szybciej układają przebiegi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts