Aseru Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Możliwość zmniejszenia natężenia oświetlania pulpitu. Podczas jazdy w nocy strasznie razi po oczach. 2
John Freedom Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Nie dość że oślepia to w moim przypadku prawie w ogóle nie widać lampek CA jak zaczynają migać. Nie wiem czy to tylko u mnie ale mimo naciskania guzika od oświetlenia pulpitu ono nie gaśnie. 1 2
John Freedom Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Widziałem w jakimś wątku że tym oświetleniem steruje się gdzieś pod radiem. Zaleceniem było aby spróbować pokopać pod gruszką od radia albo przy jej kablu i gdzieś tam znajduje się przełącznik.
czubone Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 Dodać skrót klawiszowy dedykowany dla oświetlania pulpitu. To rozwieje część wątpliwości.
robert357 - W7 FTW Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 (edited) Oświetlenie pulpitu jest po prostu zbyt mocne. Plus Elf ma jakieś problemy z odbijaniem światła na elementach pulpitu przez co nic nie widać. Dla przykładu zrobiłem screen jak światła się wyłączały i szczerze wygląda to o wiele lepiej. Nie dość, że lepiej wszystko widać, to nie razi w oczy. Edited January 5, 2023 by robert357 2
Recommended Posts