Aseru Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Możliwość zmniejszenia natężenia oświetlania pulpitu. Podczas jazdy w nocy strasznie razi po oczach. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Freedom Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Nie dość że oślepia to w moim przypadku prawie w ogóle nie widać lampek CA jak zaczynają migać. Nie wiem czy to tylko u mnie ale mimo naciskania guzika od oświetlenia pulpitu ono nie gaśnie. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Freedom Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Widziałem w jakimś wątku że tym oświetleniem steruje się gdzieś pod radiem. Zaleceniem było aby spróbować pokopać pod gruszką od radia albo przy jej kablu i gdzieś tam znajduje się przełącznik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czubone Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Dodać skrót klawiszowy dedykowany dla oświetlania pulpitu. To rozwieje część wątpliwości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert357 - W7 FTW Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) Oświetlenie pulpitu jest po prostu zbyt mocne. Plus Elf ma jakieś problemy z odbijaniem światła na elementach pulpitu przez co nic nie widać. Dla przykładu zrobiłem screen jak światła się wyłączały i szczerze wygląda to o wiele lepiej. Nie dość, że lepiej wszystko widać, to nie razi w oczy. Edited January 5, 2023 by robert357 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts