Ajejek Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) W momencie próby objęcia dyżuru w miejscu, który wymaga od dyżurnego większego zaangażowania w prowadzenie ruchu, wyświetla mi się kłódka, napis jest koloru szarego, a obok napisane jest 0,2h. Jest to dla mnie o tyle dziwne, że spędziłem w trybie dyżurnego już sporo czasu i na pewno była to większa wartość niż 0,2h. W związku z tym chciałbym się zapytać w jaki sposób nalicza się czas, który wymagany jest do odblokowania danego posterunku? Edited January 29, 2023 by Ajejek Link to comment Share on other sites More sharing options...
en57 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 W skrócie: jeszcze 0,2 h do... Czyli jakieś... 12 minut 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajejek Posted January 29, 2023 Author Share Posted January 29, 2023 Dzięki wielkie za rozjaśnienie. To że 0,2h to 12min to akurat wiem, ale nie wiedziałem co to 0,2h ma oznaczać 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
en57 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) @Ajejek Domyślam się, że wiesz 😉 Bardziej mnie zafascynował fakt, że więcej zachodu z pisaniem wątku niż te 12 min w spokoju np. we Włoszczowej 🤣 Szczególnie między za pięć pełnej godziny, a 10-15 po niej. Akurat te 12 minut by pykło. Ja te kłódki zdjąłem właśnie w sposób dość ułomny, bo usiadłem we Włoszczowej na prawie 5 godzin (gdzie wiemy, że co godzinę są te 20 minut przerwy), potem jeszcze troszkę w Dąbrowie Górniczej i... Zawiercia, Sosnowce i inne kobyły stoją przede mną otworem. Także kłódki kłódkami 😏 W Zawierciu usiadłem na... chyba dwie godziny, coś koło tego. Dało radę, ale było ciężko - trochę mózg się zagotował. Edited January 29, 2023 by en57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts