Bartek_Smok Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 Zauważyłem wczoraj, że przy włączonym DLSS pojawia się coś pokroju migotania dookoła niektórych elementów w kabinie. Wcześniej tak nie było. Widać to najlepiej dookoła tabliczek opisujących amperomierze i przełączniki. Karta RTX3060.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 28, 2023 SIMRAIL Team Posted January 28, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1774 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1774
ArcadioSF Posted January 28, 2023 Posted January 28, 2023 6 godzin temu, Bartek_Smok napisał(a): Zauważyłem wczoraj, że przy włączonym DLSS pojawia się coś pokroju migotania dookoła niektórych elementów w kabinie. Wcześniej tak nie było. Widać to najlepiej dookoła tabliczek opisujących amperomierze i przełączniki. Karta RTX3060. Zgłaszałem już to. Jak zmienisz jakość DLSS na "ultra", wtedy przestanie migać.
Bartek_Smok Posted January 28, 2023 Author Posted January 28, 2023 2 godziny temu, ArcadioSF napisał(a): Zgłaszałem już to. Jak zmienisz jakość DLSS na "ultra", wtedy przestanie migać. Widocznie przeoczyłem Twój wątek. Wpisując "DLSS" w temat albo go nie było, albo przeoczyłem.
Recommended Posts