BabaYagaIsComing Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Czasem jest tak, że po prostu chcesz siąść na konkretną stację, myślę, że to by dużo ułatwiło, zamiast wchodzić za każdym razem na konkretny serwer szukając dostępności danego posterunku :) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igx Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Zgadzam się z tym i popieram pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarron Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Zdecydowane tak. Tylko żeby to był dodatkowy filtr. Np. chcę podyżurować na serwerze polskim na stacji Zawiercie. Ja tak sobie myślę, że fajnie by było móc się zapisać do kolejki do danej stacji i w oczekiwaniu móc robić coś innego. Aaale to fantazja na inną dyskusję :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orzeł85A Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Bardzo dobry pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcikowy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 W wypadku filtrowania możecie nigdy nie trafić na te dyżurki, bo będą łatwe do znalezienia i chętnych będzie wielu. Teraz można trafić na oblegane dyżurki mając trochę sprytu i trochę szczęścia. Niemniej jednak teraz SimRail to nowość i dużo osób rzuciło się na hurra. Z czasem ilość graczy zacznie spadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BabaYagaIsComing Posted January 19, 2023 Author Share Posted January 19, 2023 Ale myślałem nawet o tym w kontekście przyszłych rozwiązań, jeżeli jest np planowane tworzenie własnych serwerów. To zamiast tworzyć serwer tylko po to, aby posiedzieć w Sosnowcu, to widzę, że ktoś stworzył serwer i usiadł sobie na Katowice, to mogę tam dołączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts