1814 Posted January 16, 2023 Posted January 16, 2023 I dlaczego moje posty nie są publikowane? Złożyłem wczoraj konstruktywną krytykę w sekcji anglojęzycznej i nadal oczekuje ona na zatwierdzenie.
SIMRAIL Team uetam Posted January 16, 2023 SIMRAIL Team Posted January 16, 2023 49 minut temu, JaimeDeMora_y_Aragon napisał(a): I dlaczego moje posty nie są publikowane? Złożyłem wczoraj konstruktywną krytykę w sekcji anglojęzycznej i nadal oczekuje ona na zatwierdzenie. Posty są moderowane według kolejności zgłoszeń. 1 1
1814 Posted January 16, 2023 Author Posted January 16, 2023 1 hour ago, uetam said: Posty są moderowane według kolejności zgłoszeń. To nie do końca prawda, ujawniłem to wczoraj, a wczoraj były wiadomości po mojej, nawet dzisiaj. Również w poprzednich dniach zamieściłem post z pytaniami, a nawet wysłałem Ci prywatną wiadomość i ani moje posty nie zostały opublikowane, ani nie odpowiedziałeś na moją prywatną wiadomość 4
pavkoo Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 ja np napisałem posta jeszcze w czasach jak były playtesty i dalej podobno nie został zaakceptowany więc dziwne 🙂
Recommended Posts