Dear Wolf Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Cześć Odtworzenie błędu jest bardzo proste, wystarczy że nabędziemy myszką na kran hamulca, tak aby widoczne było jego UI - stan położenia. Następnie przy widocznym UI zmieniamy położenie hamulca numpadem. Klawisz 3 bądź 9 dla przykładu. Uzyskujemy potężnego laga(Multi oraz Single) na około sekundę(Dosłownie obraz się przycina) i to nie wina komputerka, nawet okno dla lepszego chłodzenia uchyliłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Miałem podobne problemy w edytorze (może nie sekunda, ale widać było kilka klatek jak tooltip się buduje, wypełnia treścią i justuje napisy). Uznałem że to przypadłość ogólnej zmuły w edytorze na moim nie najnowszym sprzęcie. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1425 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1425 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dear Wolf Posted February 19, 2023 Author Share Posted February 19, 2023 (edited) Hej. Problem występuje również w EP08. YouTube: Edited February 19, 2023 by Dear Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dear Wolf Posted March 3, 2023 Author Share Posted March 3, 2023 Bump, udało się coś w tym temacie zdziałać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts