Dear Wolf Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Cześć Odtworzenie błędu jest bardzo proste, wystarczy że nabędziemy myszką na kran hamulca, tak aby widoczne było jego UI - stan położenia. Następnie przy widocznym UI zmieniamy położenie hamulca numpadem. Klawisz 3 bądź 9 dla przykładu. Uzyskujemy potężnego laga(Multi oraz Single) na około sekundę(Dosłownie obraz się przycina) i to nie wina komputerka, nawet okno dla lepszego chłodzenia uchyliłem.
SIMRAIL Team Stele Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Posted January 15, 2023 Miałem podobne problemy w edytorze (może nie sekunda, ale widać było kilka klatek jak tooltip się buduje, wypełnia treścią i justuje napisy). Uznałem że to przypadłość ogólnej zmuły w edytorze na moim nie najnowszym sprzęcie. 😕
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Posted January 15, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1425 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1425
Dear Wolf Posted February 19, 2023 Author Posted February 19, 2023 (edited) Hej. Problem występuje również w EP08. YouTube: Edited February 19, 2023 by Dear Wolf
Dear Wolf Posted March 3, 2023 Author Posted March 3, 2023 Bump, udało się coś w tym temacie zdziałać?
Recommended Posts