D154573R Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 U mnie za każdym razem brakuje szyb w budynkach. RTX 3080 - ustawienia Ultra, DLSS wysoka jakość. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 8, 2022 Tylko na konkretnym kwadracie mapy czy w całości? Brakuje w tych samych miejscach drzew i krzewów? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D154573R Posted December 9, 2022 Author Share Posted December 9, 2022 Niestety nie udało mi się powtórzyć trasy do tej pory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZimnySobi Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 (edited) Problem ten występuje po kilkukrotnym łączeniu do serwera za trzecim lub czwartym razem wywala właśnie drzewa, zielone pola z roślinnością znikają, opisy semaforów w trybie dyżurnego na pulpicie również. Problem jest ściśle powiązany z drzewami i roślinnością jedno i drugie znika, wyłączenie całkowite gry i ponowne jej uruchomienie naprawia problem. //Podkłady wróciły - wszystko jest okej ale sam problem z drzewami etc. nadal sie powtarza. Pełny osprzęt AMD. Edited December 10, 2022 by ZimnySobi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeVoo Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 Domy widma, puste w środku, przez które widać na wylot - też miałem ten problem wielokrotnie. Mam potężny nowoczesny sprzęt jakby co. (Nie wpadłem na to, że coś się nie doczytało, myślałem, że te domy to po prostu nie dokończone fasady, bo tylko od strony torów mają ściany.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 10, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 10, 2022 Szyby w budynkach generują się na tych samych zasadach co zieleń więc gdy jedne przestają działać to pozostałe rowniez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PioterMiotel_ Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Witam podczas dzisiejszego grania na serwerze PL3 wystąpił następujący błąd: Problem jest nam już znany. Post dołączono do istniejącego wątku. //Kajzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheShotte Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Identycznie to samo wczoraj. Też sprzęt AMD, w czasie jazdy z Katowic towarówką. Brak trawy, drzew, i dziwne budynki (puste i bez okien). Jak by jakiś daleki LOD czy coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts