Eneasz Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 2 błędy na stacji Opoczno Południe: - co widziałem, że już ktoś poruszył temat na anglojęzycznej części forum - są postoje handlowe na peronie 2 torze 3, a nie ma tam peronu, pociąg 14147 - błąd dźwiękowy, który pojawia się podczas kliknięcia na któryś z ekranów dyżurnego ruchu, gdy dokonuje się "animacja" powiększająca ekran słychać dźwięki tła peronu, albo środowiska miasta, ciężko to lepiej określić - słychać dźwięki ulicy oraz rozmowy osób. Jestem w stanie ten błąd przedłużyć, gdy w trakcie tej animacji zapauzuję grę i wtedy będziemy mogli posłuchać całość ww nagrania.
SIMRAIL Team uetam Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Posted January 14, 2023 Błąd z RJ naprawiony.
Scourge Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 No siema. Właśnie dyżuruję na PL3, w sumie wcześniej na playtestach też sprawdzałem. Coś nie tak z tymi peronami jest. Od strony WWa powinny zatrzymać się w peronie pierwszym, torze 3, od strony Kat w peronie drugim, torze 4. Wszystko fajnio, ale ja widzę tylko jeden peron oświetlony. Wychodze z budynku, a na miejscu tego peronu przy torze 3 trawa i chaszcze :x. Wiec cyk wprawiam pociągi z PH na ten jedyny dostępny peron.
Makyl Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Jeżeli chodzi o przejazd CMK z postojem, a brakiem peronu jeszcze notorycznie pojawia się -10 pkt za błędny kanał radiowy mimo poprawnego.
SIMRAIL Team uetam Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Posted January 14, 2023 2 godziny temu, Scourge napisał(a): No siema. Właśnie dyżuruję na PL3, w sumie wcześniej na playtestach też sprawdzałem. Coś nie tak z tymi peronami jest. Od strony WWa powinny zatrzymać się w peronie pierwszym, torze 3, od strony Kat w peronie drugim, torze 4. Wszystko fajnio, ale ja widzę tylko jeden peron oświetlony. Wychodze z budynku, a na miejscu tego peronu przy torze 3 trawa i chaszcze :x. Wiec cyk wprawiam pociągi z PH na ten jedyny dostępny peron. Powinno być już dobrze. Sprawdzałem w EDR - http://api1.aws.simrail.eu:8090/?station=Opoczno_Południe
Recommended Posts