Jump to content

Recommended Posts

Posted

2 błędy na stacji Opoczno Południe:

- co widziałem, że już ktoś poruszył temat na anglojęzycznej części forum - są postoje handlowe na peronie 2 torze 3, a nie ma tam peronu, pociąg 14147

- błąd dźwiękowy, który pojawia się podczas kliknięcia na któryś z ekranów dyżurnego ruchu, gdy dokonuje się "animacja" powiększająca ekran słychać dźwięki tła peronu, albo środowiska miasta, ciężko to lepiej określić - słychać dźwięki ulicy oraz rozmowy osób. Jestem w stanie ten błąd przedłużyć, gdy w trakcie tej animacji zapauzuję grę i wtedy będziemy mogli posłuchać całość ww nagrania.

Posted

No siema. Właśnie dyżuruję na PL3, w sumie wcześniej na playtestach też sprawdzałem. Coś nie tak z tymi peronami jest. Od strony WWa powinny zatrzymać się w peronie pierwszym, torze 3, od strony Kat w peronie drugim, torze 4. Wszystko fajnio, ale ja widzę tylko jeden peron oświetlony. Wychodze z budynku, a na miejscu tego peronu przy torze 3 trawa i chaszcze :x. Wiec cyk wprawiam pociągi z PH na ten jedyny dostępny peron. 

Oppulp.thumb.png.133af3cddb02a7bf8f6f97636b952ff8.png

Opper1.thumb.png.8b2ebd575ac89530868f145a9ed9a5e4.png

Posted

Jeżeli chodzi o przejazd CMK z postojem, a brakiem peronu jeszcze notorycznie pojawia się -10 pkt za błędny kanał radiowy mimo poprawnego.

• SIMRAIL Team
Posted
2 godziny temu, Scourge napisał(a):

No siema. Właśnie dyżuruję na PL3, w sumie wcześniej na playtestach też sprawdzałem. Coś nie tak z tymi peronami jest. Od strony WWa powinny zatrzymać się w peronie pierwszym, torze 3, od strony Kat w peronie drugim, torze 4. Wszystko fajnio, ale ja widzę tylko jeden peron oświetlony. Wychodze z budynku, a na miejscu tego peronu przy torze 3 trawa i chaszcze :x. Wiec cyk wprawiam pociągi z PH na ten jedyny dostępny peron. 

Oppulp.thumb.png.133af3cddb02a7bf8f6f97636b952ff8.png

Opper1.thumb.png.8b2ebd575ac89530868f145a9ed9a5e4.png

Powinno być już dobrze. Sprawdzałem w EDR - http://api1.aws.simrail.eu:8090/?station=Opoczno_Południe

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy