okles92 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Hej, w pendolino w wagonie restauracyjnym gracz przenika przez stoliki. Dodatkowo, zamykanie drzwi służbowych jest nieintuicyjne, bo trzeba kliknąć na 'otwór', a nie na skrzydło, co jest mocno nieintuicyjne. Nie da się tego ustawić w obydwu opcjach? 😉 Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 W obydwu raczej nie, bo trigger może być tylko jeden. Albo na drzwiach albo na dziurze. Stoliki musiałem przegapić. Nakreśliłem bryłę i o nich zapomniałem. Dodałem im kolizję, bo raczej nie powinny blokować przejścia gracza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 Godzinę temu, Stele napisał(a): W obydwu raczej nie, bo trigger może być tylko jeden. Albo na drzwiach albo na dziurze. Stoliki musiałem przegapić. Nakreśliłem bryłę i o nich zapomniałem. Dodałem im kolizję, bo raczej nie powinny blokować przejścia gracza. Co do drzwi służbowych - z tym może też warto coś zrobić? Wchodząc od strony przedziału do służbówki, jest taki podpis: 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 Tam brakowało drzwi w pewnym momencie i było łatane przy braku przedziału służbowego w słowniku. Wypada poprawić. Na przyszłość zakładaj osobne issue by system mógł pozakładać zgłoszenia wewnętrzne. Teraz zrobię ręcznie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 5 minut temu, Stele napisał(a): Tam brakowało drzwi w pewnym momencie i było łatane przy braku przedziału służbowego w słowniku. Wypada poprawić. Na przyszłość zakładaj osobne issue by system mógł pozakładać zgłoszenia wewnętrzne. Teraz zrobię ręcznie. Jasne, będę tak robił, nie chcialem Wam spamować forum, bo i tak dziś skutecznie to robię :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts