Masterczulki Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Cześć! Przede wszystkim chcę Wam podziękować za świetną grę! Mam nadzieję, że będzie się rozwijać i odniesie wielki sukces 😉 Moja propozycja jest z pozycji osoby, która uwielbia pociągi, chętnie spędzi sporo czasu grając w grę (😄), ale nie mająca czasu na co dzień być wszystkowiedzącym mikolem 🙂 Przydałyby się jakieś pisemne instrukcje sterowania poszczególnymi typami lokomotyw z wyjaśnieniem co, kiedy i dlaczego należy zrobić. Przydatne byłyby też jakieś rady i wskazówki pomagające w byciu maszynistą. Kolejną instrukcją, która byłaby potrzebna, szczególnie dla zagranicznych graczy jest instrukcja dotycząca sygnalizacji - znaczenie poszczególnych sygnalizatorów i znaków oraz konieczne do wykonania czynności po zobaczeniu tychże. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piczDestroyer Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Dodałbym jeszcze na początkowym ekranie gry zakładkę opisującą wszystkie znaki przy torach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts