MALECKI Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Witam. Kilka nowych podpowiedzi ode mnie: - jest za mało ludzi na peronach, a ci, którzy są, nie są często zainteresowani wsiadaniem do pociągu. W takich Katowicach powinno być dużo ludzi na peronie i kolejka do wsiadania. Nie ma tego. - przejąłem pociąg EC prowadzony przez bota. W środku nie ma podróżnych. Zaburza to imersję w trakcie grania. - nie ma maszynistów za fajerą. Patrzę na swój pociąg, patrzę na pociąg kolegi i nie ma tam ludzika na miejscu maszynisty. Trzeba tam kogoś posadzić - jest jedna stacja na odcinku Myszków - Zawiercie (nie pamiętam teraz nazwy) która za każdym razem karze mnie -1000 pkt za brak zatrzymania, a marszruta tego nie pokazuje. Trzeba to naprawić. Może inny użytkownik podpowie nazwę stacji? Pozdrawiam. I odsyłam do moich wcześniejszych uwag. Kilka zostało wziętych pod uwagę, za co dziękuję, a kilka jeszcze czeka na realizację, jak ufam 😉 Pozdrowienia dla ekipy i testerów. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALECKI Posted January 9, 2023 Author Share Posted January 9, 2023 14 godzin temu, MALECKI napisał(a): - jest jedna stacja na odcinku Myszków - Zawiercie (nie pamiętam teraz nazwy) która za każdym razem karze mnie -1000 pkt za brak zatrzymania, a marszruta tego nie pokazuje. Trzeba to naprawić. Może inny użytkownik podpowie nazwę stacji? Już sobie przypomniałem. Jest to Chruszczobród. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts