Sector76 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Dzisiaj zdarzyło mi się to dwukrotnie. Drugi raz w ramach sprawdzenia czy uda mi się powtórzyć błąd. Dojeżdżam do stacji, po zatrzymaniu czekam na zakonczenie wymiany pasażersiekiej, skład trzymam tylko na hamulcu lokomotywy. Pozwalam loka przejąć botowi , rusza autopilot, skład rozpędza się przykładowo do 100km/h. Po chwili chcę ponownie przejąć kontrolę, i gdy to zrobię bot przed oddaniem mi loka zaciąga hamulec pomocniczy na maksa. Wydaje mi się, że to błąd. Kran hamulca zespolonego zostawia w porządku, w pozycji jazady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 3, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 3, 2023 Thank you for reporting this issue! Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Internal Ticket \ Wewnętrzny ticket: https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/1209 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted January 3, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 3, 2023 Dziękuję za zgłoszenie - zwrócę uwagę na stan hamulca dodatkowego u bota. Naprawione, w kolejnej wersji bot będzie w razie potrzeby luzować hamulec pomocniczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts