Sector76 Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Dzisiaj zdarzyło mi się to dwukrotnie. Drugi raz w ramach sprawdzenia czy uda mi się powtórzyć błąd. Dojeżdżam do stacji, po zatrzymaniu czekam na zakonczenie wymiany pasażersiekiej, skład trzymam tylko na hamulcu lokomotywy. Pozwalam loka przejąć botowi , rusza autopilot, skład rozpędza się przykładowo do 100km/h. Po chwili chcę ponownie przejąć kontrolę, i gdy to zrobię bot przed oddaniem mi loka zaciąga hamulec pomocniczy na maksa. Wydaje mi się, że to błąd. Kran hamulca zespolonego zostawia w porządku, w pozycji jazady.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 3, 2023 SIMRAIL Team Posted January 3, 2023 Thank you for reporting this issue! Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Internal Ticket \ Wewnętrzny ticket: https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/1209
SIMRAIL Team Królik Uszasty Posted January 3, 2023 SIMRAIL Team Posted January 3, 2023 Dziękuję za zgłoszenie - zwrócę uwagę na stan hamulca dodatkowego u bota. Naprawione, w kolejnej wersji bot będzie w razie potrzeby luzować hamulec pomocniczy. 1
Recommended Posts