Footz Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Witam, mieliście takie sytuacje bo mi się to zdarza non stop ze przelot towarowym przez te stacje bez /pt/ i dostaje -1000 pkt. Chciałem jako buga zgłosić ale widziałem że kolega @Glizdorpl już to zgłosił taka sytuację kiedyś i ma ten temat zamknięty jako invalid_bug?
tomadr Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Potwierdzam, też mi się to dzisiaj zdarzyło na Zawierciu GT
4rtur PL-UK Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Zgadza się robiłem przeloty towarowym i mam to za każdym razem, odejmuje tysi za stację a z komunikatu można wywnioskować że za pominięcie stacji.
Pablox11 Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Bug non stop za przelot towarowym nalicza -1000
Averrnor Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 O ile się orientuję, system punktacji dopiero w pełnej wersji będzie zmieniony (nie wiem czy dotyczy EA).
pomiary.el1 Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 System punktowy obecnie wszędzie działa jak chce. Dziś po 15-stu minutach jazdy przez pola i lasy dostałem punkty za zatrzymanie się na stacji. Innym razem dostałem punkty za minięcie punktu kontrolnego o czasie, żeby za parę sekund zostały mi odebrane za opóźnienie.
Recommended Posts