Footz Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Witam, mieliście takie sytuacje bo mi się to zdarza non stop ze przelot towarowym przez te stacje bez /pt/ i dostaje -1000 pkt. Chciałem jako buga zgłosić ale widziałem że kolega @Glizdorpl już to zgłosił taka sytuację kiedyś i ma ten temat zamknięty jako invalid_bug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomadr Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Potwierdzam, też mi się to dzisiaj zdarzyło na Zawierciu GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rtur PL-UK Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Zgadza się robiłem przeloty towarowym i mam to za każdym razem, odejmuje tysi za stację a z komunikatu można wywnioskować że za pominięcie stacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablox11 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Bug non stop za przelot towarowym nalicza -1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Averrnor Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 O ile się orientuję, system punktacji dopiero w pełnej wersji będzie zmieniony (nie wiem czy dotyczy EA). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 System punktowy obecnie wszędzie działa jak chce. Dziś po 15-stu minutach jazdy przez pola i lasy dostałem punkty za zatrzymanie się na stacji. Innym razem dostałem punkty za minięcie punktu kontrolnego o czasie, żeby za parę sekund zostały mi odebrane za opóźnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts