EP09 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Już kilka osób zwróciło na to uwagę, więc i ja się dołączę... We wszystkich dostępnych symulatorach zawsze irytował mnie ekran: zakończyłeś scenariusz, uległeś wykolejeniu, przejechałeś sygnał stój. Ekran ten kończy wszystko. Zbudowaliście bardzo realistyczny symulator, ale w realu "Maszynista nie kończy służby ekranem" i nie urywa mu się potem film. Wolałbym stanowczo zjechać do szopy, albo za karę na bocznicę, wyjść na peron i zrobić fotki składu czy też skoczyć do dyżurnego na kawkę 😉 Nieważne. Po prostu niech ten scenariusz się nie kończy jak uciął nożem. Niech gracz zdecyduje kiedy zakończy symulację. Nawet jeśli miałby tylko możliwość stania, słuchania wentylatorów siódemki i podziwiania widoków. Tak będzie ciekawiej Poza tym... Miałem już wiele godzin naprawdę świetnej zabawy. Często zapominałem, że to symulator. Chyba przestanę spać i chodzić do pracy. Lepiej za nastawnikiem… Dzięki za super symulator!!! ❤️❤️❤️ Oby tak dalej! Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution uetam Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Solution Share Posted December 8, 2022 Hej, na te chwile scenariusze kończą się na szlakach gdyż nie chcieliśmy jeszcze bardziej utrudniać jazdy graczom i prowadzenia ruchu dyżurnym. Docelowo myślimy o serwerach realistycznych gdzie aby wyjechać pociągiem trzeba będzie wykonać manewry. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts