Pasiur Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Bardzo często zdarza się, że znikają i pojawiają się składy podczas wyboru pociągu. Po kilkukrotnym uruchomieniu gry wszystko wraca do normy i jest pełna lista składów. Simrailplaytest 2022.12.29 - 12.38.13.01.mp4
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 29, 2022 SIMRAIL Team Posted December 29, 2022 Thank you for reporting this issue! Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Internal Ticket \ Wewnętrzny ticket: https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/1169
Pasiur Posted January 4, 2023 Author Posted January 4, 2023 Prawdopodobnie taki błąd pojawia się gdy w zakładce "Wybierz pociąg" chcemy wrócić do wyboru serwera i wciśniemy "Menu główne". Jeśli wciśniemy "Powrót", to wszystko jest dobrze. Przynajmniej tak jest u mnie.
Sector76 Posted January 4, 2023 Posted January 4, 2023 A to nie jest tak że ktoś może nas ubiec i wybrać dany skład przed nami? Kto pierwszy ten lepszy? No a pojawiają sie składy bo ktoś rezygnuje i wychodzi. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
vitas Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 22 godziny temu, Sector76 napisał(a): A to nie jest tak że ktoś może nas ubiec i wybrać dany skład przed nami? Kto pierwszy ten lepszy? No a pojawiają sie składy bo ktoś rezygnuje i wychodzi. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Też mi na to wygląda. W dyżurkach jest podobnie, po restarcie serwera te najlepsze znikają najszybciej
Recommended Posts