Pasiur Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Bardzo często zdarza się, że znikają i pojawiają się składy podczas wyboru pociągu. Po kilkukrotnym uruchomieniu gry wszystko wraca do normy i jest pełna lista składów. Simrailplaytest 2022.12.29 - 12.38.13.01.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 29, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 29, 2022 Thank you for reporting this issue! Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Internal Ticket \ Wewnętrzny ticket: https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/1169 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiur Posted January 4, 2023 Author Share Posted January 4, 2023 Prawdopodobnie taki błąd pojawia się gdy w zakładce "Wybierz pociąg" chcemy wrócić do wyboru serwera i wciśniemy "Menu główne". Jeśli wciśniemy "Powrót", to wszystko jest dobrze. Przynajmniej tak jest u mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector76 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 A to nie jest tak że ktoś może nas ubiec i wybrać dany skład przed nami? Kto pierwszy ten lepszy? No a pojawiają sie składy bo ktoś rezygnuje i wychodzi. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitas Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 22 godziny temu, Sector76 napisał(a): A to nie jest tak że ktoś może nas ubiec i wybrać dany skład przed nami? Kto pierwszy ten lepszy? No a pojawiają sie składy bo ktoś rezygnuje i wychodzi. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Też mi na to wygląda. W dyżurkach jest podobnie, po restarcie serwera te najlepsze znikają najszybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts