John Freedom Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Zauważyłem że próba SHP i CA w systemie punktowym zalicza się jako nie zbicie SHP co odejmuje bardzo dużo punktów. Druga rzecz jaką zauważyłem to to że między prędkościomierzem HUD i Haslerem w ep07 jest rozbieżność co do wskazania prędkości. Wiem że ta wskazówka przeskakuje i nie wskazuje prędkości płynnie ani jakoś specjalnie dokładnie ale mimo wszystko prędkość na haslerze była na czerwonym trójkącie a HUD pokazywał prędkość ponad 130km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 27, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 27, 2022 Proszę o ponowne zapoznanie się z zasadami zgłaszania błędów : Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution Kamila Posted December 27, 2022 SIMRAIL Team Solution Share Posted December 27, 2022 Wymienione przez ciebie błędy zostały wielokrotnie zgłaszane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts