D154573R Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Tutorial EU07. Podczas gry zniknęły mi opisy przełączników w kokpicie. Ponadto w pewnym momencie nie mogłem skorzystać z +/- na numpad, ale np. przyciski odpowiedzialne za hamowanie reagowały.SimRail_log_2022-12-22_19-45-34.txt
SIMRAIL Team Sui Posted December 22, 2022 SIMRAIL Team Posted December 22, 2022 Zakładam, że problem ze znikającymi przełącznikami to odładowanie TextMeshPro, które powinno być w następnym patchu rozwiązane. Ale, że klawisze przestały działać to dziwne 😑
hyzwar Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Teraz, Sui napisał(a): Zakładam, że problem ze znikającymi przełącznikami to odładowanie TextMeshPro, które powinno być w następnym patchu rozwiązane. Ale, że klawisze przestały działać to dziwne 😑 U mnie na to pomaga [win]+[tab] i wskazanie okna gry albo czasami sam [esc]. Gram w windowed full screen i częste przełączanie okien prowadzi do takiej sytuacji jak u autora wątku.
D154573R Posted December 22, 2022 Author Posted December 22, 2022 49 minut temu, hyzwar napisał(a): U mnie na to pomaga [win]+[tab] i wskazanie okna gry albo czasami sam [esc]. Gram w windowed full screen i częste przełączanie okien prowadzi do takiej sytuacji jak u autora wątku. Możesz mieć rację, bo często na bieżąco notuję zauważone błędy i przełączam się pomiędzy oknami. Sprawdzę. Dzięki.
hyzwar Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 2 minuty temu, D154573R napisał(a): Możesz mieć rację, bo często na bieżąco notuję zauważone błędy i przełączam się pomiędzy oknami. Sprawdzę. Dzięki. Albo może zbieg okoliczności, ale napisałem, bo dzisiaj w tym tutku do EU poznikało u mnie, odruchowo zrobiłem, jak napisałem i się pojawiły opisy. Nie ma za co 🙂
Revilius Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 11 godzin temu, Sui napisał(a): Zakładam, że problem ze znikającymi przełącznikami to odładowanie TextMeshPro, które powinno być w następnym patchu rozwiązane. Ale, że klawisze przestały działać to dziwne 😑 Możesz mieć rację bo z reguły pomaga zmiana kamery na zewnętrzną i powrót do kabiny. 1
Recommended Posts