okles92 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Hej, brakuje mi nieco informacji o relacji pociągu podczas wybierania go z listy, obecnie mamy tylko linię, czas jazdy oraz numer pociągu. Fajnie byłoby mieć coś na wzór TS. Pozdrawiam, Łukasz 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted December 27, 2022 Author Share Posted December 27, 2022 Może warto byłoby też dodać kolumnę z informacją o długości danego scenariusza, jak w TS Classic? Często dla mnie to głowny wyznacznik tego, czym 'pojadę', jako że czas mam zawsze mocno ograniczony ;). Co sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcikowy Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Na ten moment nawet nie wiadomo w którą stronę jedzie pociąg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Averrnor Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 9 godzin temu, Barcikowy napisał(a): Na ten moment nawet nie wiadomo w którą stronę jedzie pociąg. Polecam swój wątek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał V-R Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 A w towarowych składach, przydałaby się waga składu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted December 31, 2022 Author Share Posted December 31, 2022 W dniu 28.12.2022 o 10:18, Averrnor napisał(a): Polecam swój wątek: Artykuł ciekawy, dzięki, jednakże wydaje mi się, że nie możemy zakładać, że grać będą same kolejowe freaki, które rozszyfrują relację na podstawie numeru pociągu i może to posłużyć co najwyżej jako rozwiązanie tymczasowe w oczekiwaniu na dodanie tej, z tego, co widać, pożądanej funkcjonalności ;). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts