D154573R Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Nie było mnie kilka dni, ale najświeższe obserwacje: 1. Aktualizacja wprowadza wymóg aktywności. Przykład nakładających się komunikatów. \ 2. Ponadto jak widać jest komunikat o zbliżaniu się do stacji, ale mam do niej bardzo daleko. Wyświetla się za wcześnie. 3. Odbicia w lustrach są rozmyte i migają. 4. Gdy ta Pani przemieszczała się korytarzem to jej ręka przenikała przez drzwi. 5. Tylko w jednym wagonie są pasażerowie. 6. Pewnie już ktoś na to zwrócił uwagę, ale przy wysiadaniu z pociągu (3 na klawiaturze) przydałoby się wyjście na peron (jeśli dostępny), a nie na tory. 7. Kolejny scenariusz. Przejazd przez Sosnowiec do Sosnowiec Południowy, a kolejna stacja Będzin. Rozumiem, że źle mnie wyprawili. Tutaj dziwne zachowanie kilometrów do stacji oraz pasażer "goniący" pociąg: My Video7.mp4 Po jakimś czasie dojechałem do kolejnej stacji otrzymując wiele ujemnych punktów za przejazdy na kolejnych stacjach bez zatrzymania. Rozkład się nie zaktualizował. Dopiero dalej się zaktualizował: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Balaclava Posted December 21, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 21, 2022 Dziękujemy za zgłoszenie. Jedna uwaga: Twoje zgłoszenie dotyczy zbyt wielu różnych aspektów symulacji - GUI, obsługi rozkładu jazdy, pasażerów. Na przyszłość prosimy o rozbijanie długich list na mniejsze wątki, z których każdy będzie dotyczył innego aspektu. Jest to dla nas duże ułatwienie, bo na podstawie wątków z forum tworzy się dla nas automatycznie lista zadań. Im konkretniejszy tytuł wątku, tym łatwiej jest nam później rodzielać zadania dla deweloperów zajmujących się daną dziedziną. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts