Lukaszszsz Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Witam, zauważyłem, że od pewnego czasu po ukończeniu scenariusza nie wyświetla się jego podsumowanie. Działa jedynie wykres, co przedstawiają poniższej zdjęcia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invis Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Pod ukończonym scenariuszu brak podsumowania: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 21, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 21, 2022 Jeśli się to powtórzy to proszę załączyć log. @PogromcaCzasu666 @Invis @Lukaszszsz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PogromcaCzasu666 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Dokładnie to samo miałem kilka razy. Brak podsumowania a widoczny tylko wykres. Niestety logów nie posiadam już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nULL Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Ja podeślę swój log, bo taką sytuację miewam regularnie. SimRail_log_2022-12-21_23-44-42.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Sui Posted December 22, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 22, 2022 Po dzisiejszych zmianach (czyli albo dzisiejszym albo jutrzejszym buildzie) to w końcu powinno być rozwiązane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszszsz Posted December 22, 2022 Author Share Posted December 22, 2022 12 godzin temu, Sui napisał(a): Po dzisiejszych zmianach (czyli albo dzisiejszym albo jutrzejszym buildzie) to w końcu powinno być rozwiązane. Dzięki, na najnowszej wersji podsumowanie scenariusza działa prawidłowo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Sui Posted December 23, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 23, 2022 6 hours ago, Lukaszszsz said: Dzięki, na najnowszej wersji podsumowanie scenariusza działa prawidłowo 🙂 Z tego co widziałem, te zmiany z odładowywaniem w aktualnym buildzie na Steam jeszcze nie ma. Inna kwestia jak to działa w multiplayerze 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invis Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Po aktualizacje problem zdaje się ustąpił :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts