Jump to content

Wbijanie poziomu za przejechane scenariusze i przycinki podczas hamowania EU07

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć.

Zauważyłem pewien problem: Otóz Hamowanie składem ustawiłem sobie na Q i Z i gdy hamuje to przycina mi się cała gra, proszę wyrazic swoja opinie czy u was też tak się dzieje. (Komputer nie jest za słaby bo gram na full ustawieniach w 144fps) 

Drugi problem: Wbijanie poziomu za przejechanie Scenariusza, gdy miałem 9 lvl i ukończyłem trase to  lvl mi się zresetoał do poziomu 1. Jakie to ma znaczenie ? 

3 problem to trafiło mi się od wczoraj 2 raz że zielony semafor vmax predkośc i nagle kolejny 200m przed zmienia się  z zielonego na czerwony...

Edited by __Zolnierz__
Posted

Semafor może wygasnąć, gdy dyżurny ruchu wychodzi z gry i sterowanie przejmuje AI, a wtedy dochodzi do resetu urządzeń na stacji.

Posted

Ja jak mam "podswietlony" nastawnik hamulca myszka by wyswietlal pozycje na ktorej sie znajduje, to sterujac nim z klawiatury mam laga na 2 sekundy, 
nie zdarza sie to jednak gdy nie jest podswietlony.

Posted
W dniu 20.12.2022 o 10:38, __Zolnierz__ napisał(a):

Cześć.

Zauważyłem pewien problem: Otóz Hamowanie składem ustawiłem sobie na Q i Z i gdy hamuje to przycina mi się cała gra, proszę wyrazic swoja opinie czy u was też tak się dzieje. (Komputer nie jest za słaby bo gram na full ustawieniach w 144fps) 

Tak się działo do czasu ostatniej aktualizacji. Obecnie już nie przycina przy używaniu hamulca (sprawdzone 22.12.2012), ale czasem przycina na kilka sekund przy innych aktywnościach.

• SIMRAIL Team
Posted
W dniu 20.12.2022 o 10:38, __Zolnierz__ napisał(a):

Drugi problem: Wbijanie poziomu za przejechanie Scenariusza, gdy miałem 9 lvl i ukończyłem trase to  lvl mi się zresetoał do poziomu 1. Jakie to ma znaczenie ? 

@__Zolnierz__ Jesteśmy w trakcie playtestów. Wszystkie poziomy i punktacje zostaną wyzerowane przed wydaniem wersji do pełnej rozgrywki, a sam system będzie odpowiednio zaktualizowany. 😉

• Like 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy