Melok Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Dobrze by było żeby przez okienko czatu nie dało się kliknąć nic w kabinie. Dziś przypadkiem kliknąłem radiostop mimo, że chciałem tylko odpisać na czacie. Jednak pod okienkiem akurat był radiotelefon i został "kliknięty" w pierwszej kolejności zamiast odpowiedzi w okienku czatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Averrnor Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Popieram. Nie zliczę ile razy wyłączyłem wyłącznik szybki z tego powodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siła spokoju Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Potwierdzam wyłącznik szybki jest notorycznie klikany :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemerion Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 100% zgoda. Trochę to koliduje szczególnie w EU07 bo okienko czatu jest akurat w okolicy wyłącznika szybkiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts