wikingkr Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Czołem, Wpadłem na pomysł paru propozycji, które mogą ułatwić rozgrywkę. Oprócz wspomnianych w innym wątku skrótów klawiszowych (podświetlenie przyrządów, kabiny, nadmiarowy, odluźniacz) do tego proponowałbym możliwość kombinacji klawiszy typu shift + coś tam. Kolejny mój pomysł to odrobinę rozbudować rozkład jazdy. W tym momencie mamy tam wyłącznie informacje o stacji, godzinie odjazdu oraz ewentualnym postoju. Widziałbym tam (jak zwykle w miarę możliwości:) takie informacje jak kilometraż czy kanał radia. Dzięki temu napewno łatwiej będzie się odnaleźć odnaleźć świeżozalogowanym na mapie i wiele innych korzyści to przyniesie . Pozdrawiam 3
SIMRAIL Team uetam Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Posted December 8, 2022 Kanał radiowy prawdopodobnie zostanie dodany do UI w następnej aktualizacji. 1
mac140 Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Miło by było też mieć jakoś wyróżnione, np. kolorem na jakiej stacji aktualnie jesteś. 3
FluffyAdmiral Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Podepne sie pod temat zeby nie robic balaganu. Przydaly by sie skroty klawiszowe dla: - zrzut ekranu bez UI - nastawnik jazdy szybko + - nastawnik jazdy szybko - - hamulec pociagu hamowanie pelne - hamulec pociagu pozycja jazdy - odluzniacz - kanal radiowy + - kanal radiowy - 1
zawis8 Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 8 godzin temu, wikingkr napisał(a): Czołem, Wpadłem na pomysł paru propozycji, które mogą ułatwić rozgrywkę. Oprócz wspomnianych w innym wątku skrótów klawiszowych (podświetlenie przyrządów, kabiny, nadmiarowy, odluźniacz) do tego proponowałbym możliwość kombinacji klawiszy typu shift + coś tam. Kolejny mój pomysł to odrobinę rozbudować rozkład jazdy. W tym momencie mamy tam wyłącznie informacje o stacji, godzinie odjazdu oraz ewentualnym postoju. Widziałbym tam (jak zwykle w miarę możliwości:) takie informacje jak kilometraż czy kanał radia. Dzięki temu napewno łatwiej będzie się odnaleźć odnaleźć świeżozalogowanym na mapie i wiele innych korzyści to przyniesie . Pozdrawiam Myślę, że najlepiej by było jakby był taki rozkład jak w irl, czyli na jaką blokadę jedziemy itd.
Recommended Posts