wikingkr Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Czołem, Wpadłem na pomysł paru propozycji, które mogą ułatwić rozgrywkę. Oprócz wspomnianych w innym wątku skrótów klawiszowych (podświetlenie przyrządów, kabiny, nadmiarowy, odluźniacz) do tego proponowałbym możliwość kombinacji klawiszy typu shift + coś tam. Kolejny mój pomysł to odrobinę rozbudować rozkład jazdy. W tym momencie mamy tam wyłącznie informacje o stacji, godzinie odjazdu oraz ewentualnym postoju. Widziałbym tam (jak zwykle w miarę możliwości:) takie informacje jak kilometraż czy kanał radia. Dzięki temu napewno łatwiej będzie się odnaleźć odnaleźć świeżozalogowanym na mapie i wiele innych korzyści to przyniesie . Pozdrawiam 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 8, 2022 Kanał radiowy prawdopodobnie zostanie dodany do UI w następnej aktualizacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac140 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Miło by było też mieć jakoś wyróżnione, np. kolorem na jakiej stacji aktualnie jesteś. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluffyAdmiral Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Podepne sie pod temat zeby nie robic balaganu. Przydaly by sie skroty klawiszowe dla: - zrzut ekranu bez UI - nastawnik jazdy szybko + - nastawnik jazdy szybko - - hamulec pociagu hamowanie pelne - hamulec pociagu pozycja jazdy - odluzniacz - kanal radiowy + - kanal radiowy - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zawis8 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 8 godzin temu, wikingkr napisał(a): Czołem, Wpadłem na pomysł paru propozycji, które mogą ułatwić rozgrywkę. Oprócz wspomnianych w innym wątku skrótów klawiszowych (podświetlenie przyrządów, kabiny, nadmiarowy, odluźniacz) do tego proponowałbym możliwość kombinacji klawiszy typu shift + coś tam. Kolejny mój pomysł to odrobinę rozbudować rozkład jazdy. W tym momencie mamy tam wyłącznie informacje o stacji, godzinie odjazdu oraz ewentualnym postoju. Widziałbym tam (jak zwykle w miarę możliwości:) takie informacje jak kilometraż czy kanał radia. Dzięki temu napewno łatwiej będzie się odnaleźć odnaleźć świeżozalogowanym na mapie i wiele innych korzyści to przyniesie . Pozdrawiam Myślę, że najlepiej by było jakby był taki rozkład jak w irl, czyli na jaką blokadę jedziemy itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts