isdero Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago nie blokowałem ruchu, jechałem pociągiem 16137 jak należy, ban jest bezpodstawny 2
Dyspozytor Liniowy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago numer pociągu to numer za akcje którą robiłeś .jechałeś przez ostatnie dni tym pociągiem? 53115? 1
isdero Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago aaa tak wczoraj ale nie blokowałem ruchu, nie mam jak tego udowodnić, jechałem sprawnie i nikt na nic nie narzekał 1
Marcion Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Witam Powód oraz datę i miejsce zdarzenia masz przedstawione w powodzie bana. W Olszamowicach bot podał Ci na bok na 60 km/h i po minięciu semafora wyjazd miałeś na stój. Bot podał Ci wyjazd na 60 km/h zanim zatrzymałeś około 21:08:40, więc musiałeś widzieć semafor. Na screenie zaznaczyłem podany semafor, abyś mógł łatwiej zobaczyć. Postanowiłeś ruszyć 6 minut później blokując przy tym 14031. Ze względu na Twoją kartotekę w powodzie bana masz napisaną recydywę, czyli kolejny raz blokowałeś ruch. Stąd jest taka długość za takie przewinienie. Jeśli chcesz uzyskać więcej szczegółów dot. kartoteki zapraszam do napisania wiadomości prywatnej. 1
Marcion Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nie, nie był przed czasem, powiększałeś jego opóźnienie, bo powinien być przed Tobą, a nie za. Nie wiem czemu bot taką czynność podjął, możliwe, że przez pendolino, które wyjeżdżało z Opoczna. Tego nie sprawdzę
isdero Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago no czyli nie ja blokuję ruch tylko bot bo myślałem, że puszczam ECE, poza tym na olszamowicach nie był bot tylko rusek, on mnie wpuścił na bok, wypuścił i wyszedł
isdero Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago hamowanie awaryjne przez zmienianie semaforów i odhamowanie nie jest takie proste ale co ja będę ci tłumaczył skoro do ciebie to i tak nie dotrze a ban zostanie lub się przedłuży 1
error723 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minut temu, isdero napisał(a): hamowanie awaryjne przez zmienianie semaforów i odhamowanie nie jest takie proste ale co ja będę ci tłumaczył skoro do ciebie to i tak nie dotrze a ban zostanie lub się przedłuży Sześć minut na hamowanie awaryjne i odhamowanie? Interesujące 🙂
Marcion Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dostać semafor na 60, który wskazywał, że następny na stój i musiałeś użyć awaryjnego hamowania, gdzie w minutę można na spokojnie odhamować. Masz rację, nie tłumacz mi, bo do mnie to nie dotrze. Winę widzisz u wszystkich, tylko nie u siebie
Recommended Posts