Jump to content

Recommended Posts

Posted

aaa tak wczoraj ale nie blokowałem ruchu, nie mam jak tego udowodnić, jechałem sprawnie i nikt na nic nie narzekał

• I agree 1
Posted

Witam

Powód oraz datę i miejsce zdarzenia masz przedstawione w powodzie bana.

W Olszamowicach bot podał Ci na bok na 60 km/h i po minięciu semafora wyjazd miałeś na stój. Bot podał Ci wyjazd na 60 km/h zanim zatrzymałeś około 21:08:40, więc musiałeś widzieć semafor. Na screenie zaznaczyłem podany semafor, abyś mógł łatwiej zobaczyć.image.thumb.png.4211e8da4b4a888ffa8c94382f8859ee.png

Postanowiłeś ruszyć 6 minut później blokując przy tym 14031. image.png.0080e3649b9a4f2374ffe57db7144946.png

Ze względu na Twoją kartotekę w powodzie bana masz napisaną recydywę, czyli kolejny raz blokowałeś ruch. Stąd jest taka długość za takie przewinienie. Jeśli chcesz uzyskać więcej szczegółów dot. kartoteki zapraszam do napisania wiadomości prywatnej.

• Like 1
Posted

Nie, nie był przed czasem, powiększałeś jego opóźnienie, bo powinien być przed Tobą, a nie za. Nie wiem czemu bot taką czynność podjął, możliwe, że przez pendolino, które wyjeżdżało z Opoczna. Tego nie sprawdzę

Posted

no czyli nie ja blokuję ruch tylko bot bo myślałem, że puszczam ECE, poza tym na olszamowicach nie był bot tylko rusek, on mnie wpuścił na bok, wypuścił i wyszedł

Zrzut ekranu 2026-08-01 121524.png

Posted

hamowanie awaryjne przez zmienianie semaforów i odhamowanie nie jest takie proste ale co ja będę ci tłumaczył skoro do ciebie to i tak nie dotrze a ban zostanie lub się przedłuży

• I agree 1
Posted
8 minut temu, isdero napisał(a):

hamowanie awaryjne przez zmienianie semaforów i odhamowanie nie jest takie proste ale co ja będę ci tłumaczył skoro do ciebie to i tak nie dotrze a ban zostanie lub się przedłuży

Sześć minut na hamowanie awaryjne i odhamowanie? Interesujące 🙂

Posted

Dostać semafor na 60, który wskazywał, że następny na stój i musiałeś użyć awaryjnego hamowania, gdzie w minutę można na spokojnie odhamować. Masz rację, nie tłumacz mi, bo do mnie to nie dotrze. Winę widzisz u wszystkich, tylko nie u siebie

• Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy