Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

osobowy stał w Miechowie, puściłem bocznym towarowego, osobowy odjechał z opóźnieniem 5minutowym mimo to w Słomnikach 23981 odjechał planowo a 132073 był już 2 stacje dalej

dostałem bana, bo 132073 nie wlókł się za osobówką tylko pojechał sobie dalej podczas gdy osobowy stał w peronie

132073 vmax 100km/h

23981 vmax 110km/h + postoje handlowe co stację i stacje między nastawniami

ban jest bezzasadny - słyszałem wielokrotnie, że towar powinien jechać przed osobowym by osobowy nie opóźniał towara

wiem, że priorytety itp ale też nikt nie lubi mieć czegoś przed sobą - osobowy staje co odstęp a cargo jedzie kiedy dostanie zielone

Zrzut_ekranu_2026-03-29_154122.png

Edited by isdero
  • I disagree 1
  • Haha 3
  • I agree 2
Posted

Chłopie się tym przejmujesz ja mam bana na i uwaga ' Składanie reportów ' i to na miesiąc a ty się przejmujesz że Towara dałeś przed Pośpiechem 

• I disagree 1
Posted
1 godzinę temu, isdero napisał(a):

ban jest bezzasadny - słyszałem wielokrotnie, że towar powinien jechać przed osobowym by osobowy nie opóźniał towara

wiem, że priorytety itp ale też nikt nie lubi mieć czegoś przed sobą - osobowy staje co odstęp a cargo jedzie kiedy dostanie zielone

Towar może pojechać przed pociągiem osobowym jeżeli nie wpłynie to na jego opóźnienie, zarówno w stacji jak i na szlaku. 

Postanowiłeś opóźnić osobowego, żeby puścić pociąg towarowy przed czasem, więc skoro znasz priorytety to mam tą sytuację potraktować jako trollowanie?

• I agree 1
Posted (edited)
Godzinę temu, Marcion napisał(a):

Towar może pojechać przed pociągiem osobowym jeżeli nie wpłynie to na jego opóźnienie, zarówno w stacji jak i na szlaku.

Nic dodać, nic ująć! Tak prosta, a zarazem trudna zasada.

Aczkolwiek tygodniowy ban to trochę sroga kara, chyba że była recydywa!

Edited by Masterczulki
  • I agree 1
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy