czapus Posted Sunday at 06:05 AM Posted Sunday at 06:05 AM SCENARIUSZE CZAPUSIA Misja nr.1 [Cargo] LTE 113520 Skierniewice ---> Łódź Chojny >>>TDE 162001 Łódź Chojny ----> Wrocław Brochów (Sieradz) Scenariusz zawiera nagrane dialogi , manewry i ponad półtorej godziny trasy Misja nr.2 [Pasażer] iC "ORZESZKOWA" 61152 Szklarska Poręba Górna (Piotrków Trybunalski) -- Warszawa Wschodnia Scenariusz zawiera nagrane dialogi , oraz półtorej godziny trasy POBIERANIE https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3683243234
zbyszek.1961 Posted Sunday at 06:45 PM Posted Sunday at 06:45 PM Witam! Dojechałem do Warszawy Zachodniej i już nie wyjechałem cały czas na semaforze czerwone światło. Po drodze gdy minołem Skierniewice podawana jest następna stacja Radziwiłów Mazowiecki nawet po jego minięciu, jak ktoś nie zna szlaku to jest zaskoczony nagłym pojawieniem się stacji Żyrardów. Dołączam plik log. SimRail_log_2026-03-29_20-05-38.txt
bart_dem Posted Sunday at 07:35 PM Posted Sunday at 07:35 PM 49 minut temu, zbyszek.1961 napisał(a): Witam! Dojechałem do Warszawy Zachodniej i już nie wyjechałem cały czas na semaforze czerwone światło. Po drodze gdy minołem Skierniewice podawana jest następna stacja Radziwiłów Mazowiecki nawet po jego minięciu, jak ktoś nie zna szlaku to jest zaskoczony nagłym pojawieniem się stacji Żyrardów. Dołączam plik log. SimRail_log_2026-03-29_20-05-38.txt 113.79 MB · 0 pobrań Potwierdzam. Dokładnie ten sam przypadek.
czapus Posted Sunday at 09:51 PM Author Posted Sunday at 09:51 PM 3 godziny temu, zbyszek.1961 napisał(a): Witam! Dojechałem do Warszawy Zachodniej i już nie wyjechałem cały czas na semaforze czerwone światło. Po drodze gdy minołem Skierniewice podawana jest następna stacja Radziwiłów Mazowiecki nawet po jego minięciu, jak ktoś nie zna szlaku to jest zaskoczony nagłym pojawieniem się stacji Żyrardów. Dołączam plik log. SimRail_log_2026-03-29_20-05-38.txt 113.79 MB · 0 pobrań Poprawiłem to , zaraz wrzuce aktualizacje. Mam nadzieje że będzie działać
zbyszek.1961 Posted yesterday at 03:05 PM Posted yesterday at 03:05 PM Teraz wszystko jest w porządku gratuluje fajny scenariusz.
jmluengor Posted yesterday at 06:56 PM Posted yesterday at 06:56 PM I can't play any of your scenarios. After the options selection screen, the scenario starts, but I can't walk towards the locomotives. Thank you for sharing your work.
czapus Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago 8 godzin temu, jmluengor napisał(a): I can't play any of your scenarios. After the options selection screen, the scenario starts, but I can't walk towards the locomotives. Thank you for sharing your work. you need to wait theres an intro dialogue then the camera movement switches on
zbyszek.1961 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Czy w dzisiejszym aktualizacji poprawione jest radio od "Łodzi Chojny" bo żąda kanału 2 a powinien być 5.
zbyszek.1961 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Zapomniałem dodać że błąd jest na "Misja nr.1 [Cargo]"
zbyszek.1961 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Próbowałem przejechać "Misja nr.1 [Cargo]" no i stoję przed "Dobroń" cały czas świeci czerwone. (dołączam plik log) Radio działa poprawnie, ale rozkład jazdy od "Łódź Lublinek" trzeba poprawić. SimRail_log_2026-03-31_11-53-11.txt
czapus Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 5 godzin temu, zbyszek.1961 napisał(a): Próbowałem przejechać "Misja nr.1 [Cargo]" no i stoję przed "Dobroń" cały czas świeci czerwone. (dołączam plik log) Radio działa poprawnie, ale rozkład jazdy od "Łódź Lublinek" trzeba poprawić. SimRail_log_2026-03-31_11-53-11.txt 111.46 MB · 0 pobrań Dobroń to jest APO (Automatyczny Posterunek Odstępowy) i semafory tam sie automatycznie podają , więc jeśli sie nie podał to jest tylko i wyłącznie wina simrail'a . Chyba że o czymś nie wiem
Recommended Posts