czapus Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago SCENARIUSZE CZAPUSIA Misja nr.1 [Cargo] LTE 113520 Skierniewice ---> Łódź Chojny >>>TDE 162001 Łódź Chojny ----> Wrocław Brochów (Sieradz) Scenariusz zawiera nagrane dialogi , manewry i ponad półtorej godziny trasy Misja nr.2 [Pasażer] iC "ORZESZKOWA" 61152 Szklarska Poręba Górna (Piotrków Trybunalski) -- Warszawa Wschodnia Scenariusz zawiera nagrane dialogi , oraz półtorej godziny trasy POBIERANIE https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3683243234
zbyszek.1961 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Witam! Dojechałem do Warszawy Zachodniej i już nie wyjechałem cały czas na semaforze czerwone światło. Po drodze gdy minołem Skierniewice podawana jest następna stacja Radziwiłów Mazowiecki nawet po jego minięciu, jak ktoś nie zna szlaku to jest zaskoczony nagłym pojawieniem się stacji Żyrardów. Dołączam plik log. SimRail_log_2026-03-29_20-05-38.txt
bart_dem Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 49 minut temu, zbyszek.1961 napisał(a): Witam! Dojechałem do Warszawy Zachodniej i już nie wyjechałem cały czas na semaforze czerwone światło. Po drodze gdy minołem Skierniewice podawana jest następna stacja Radziwiłów Mazowiecki nawet po jego minięciu, jak ktoś nie zna szlaku to jest zaskoczony nagłym pojawieniem się stacji Żyrardów. Dołączam plik log. SimRail_log_2026-03-29_20-05-38.txt 113.79 MB · 0 pobrań Potwierdzam. Dokładnie ten sam przypadek.
Recommended Posts