Sianko_ Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Chciałem pograć w trybie wieloosobowym jako maszynista przy próbie radia wyświetliła mi się oto ta wiadomość czy ktoś wie jak ją sprawdzić?
Spanddark Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ban trwa od kilku dni do kilku tygodni w zależności od powagi przewinienia. Radia używa sie w sytuacjach kryzysowych albo pilnych. Jego nadużywanie jest nieodpowiednie a na pewno używanie go do obrażania czy wyzywania innych jest zabronione.
Averrnor Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Podaj Steam ID, może wtedy któryś z modów znajdzie chwilę, żeby sprawdzić.
PapisCZE Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 hours ago, Sianko_ said: Chciałem pograć w trybie wieloosobowym jako maszynista przy próbie radia wyświetliła mi się oto ta wiadomość czy ktoś wie jak ją sprawdzić? Hello, when i get more information, i will let you or another moderator know. Please be patient.
Marcion Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Twoja komunikacja głosowa jest zablokowana do 14.03.2026 11:58:19. Po szczegóły zapraszam do napisania wiadomości prywatnej. 1
Recommended Posts