Sianko_ Posted yesterday at 08:26 PM Posted yesterday at 08:26 PM Chciałem pograć w trybie wieloosobowym jako maszynista przy próbie radia wyświetliła mi się oto ta wiadomość czy ktoś wie jak ją sprawdzić? 1
Prądzik Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM Cierpliwość jest kluczem do wolności. 2
Spanddark Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ban trwa od kilku dni do kilku tygodni w zależności od powagi przewinienia. Radia używa sie w sytuacjach kryzysowych albo pilnych. Jego nadużywanie jest nieodpowiednie a na pewno używanie go do obrażania czy wyzywania innych jest zabronione. 1
Averrnor Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Podaj Steam ID, może wtedy któryś z modów znajdzie chwilę, żeby sprawdzić.
PapisCZE Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 11 hours ago, Sianko_ said: Chciałem pograć w trybie wieloosobowym jako maszynista przy próbie radia wyświetliła mi się oto ta wiadomość czy ktoś wie jak ją sprawdzić? Hello, when i get more information, i will let you or another moderator know. Please be patient.
Marcion Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Twoja komunikacja głosowa jest zablokowana do 14.03.2026 11:58:19. Po szczegóły zapraszam do napisania wiadomości prywatnej. 1 1
Recommended Posts