Barszczyk Posted January 27 Posted January 27 Pomimo włączonej opcji zastosowania filtrów emulujących komunikację radiową nie słychać żadnej różnicy podczas komunikacji. 3
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 27 SIMRAIL Team Posted January 27 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #4204 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #4204
SIMRAIL Team Sui Posted yesterday at 12:28 PM SIMRAIL Team Posted yesterday at 12:28 PM W testach nic nie wyszło. Potrzebuję więcej informacji w jakich przypadkach się to zdarza.
Barszczyk Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago 9 godzin temu, Sui napisał(a): W testach nic nie wyszło. Potrzebuję więcej informacji w jakich przypadkach się to zdarza. W trybie maszynisty wyłączałem i włączałem te opcje podczas dyskusji graczy na radiotelefonie i nie słyszałem różnicy w ich głosie. Myślałem, że ta opcja powinna zmieniać głos na bardziej radiowy i dodawać efekt lekkiego szumu podobny do tego, który można usłyszeć w dialogach w trybie singleplayer: radio.mp4
SIMRAIL Team Sui Posted 15 hours ago SIMRAIL Team Posted 15 hours ago Oof. Dobra, trzeba było oznaczyć, że ta opcja odnosi się tylko do multiplayera. W singlu dźwięki złożone są inaczej i nie ma informacji o położeniu nadawcy. 1
Recommended Posts